Sıkça Sorulan Sorular

Ders saatleri dışında, sitemizde belirtilen görüşme saatlerinde öğretmenlerimizle görüşebilirsiniz. Öncesinde okulumuzun internet sitesinden randevu alınız.

Herhangi bir şekilde okul idaresine bildirilmeyen devamsızlık geçerli bir mazeret olmayacağından öğrenciniz sınavda başarısız sayılacaktır.

Yönetmelik gereği 20 gün özürsüz olarak devamsız öğrenciler, doğrudan başarısız sayılırlar. Özürlü devamsızlık için bir sınırlama olmamasına rağmen, öğrencinin başarılı olabilmesi için, en az bir geçer not alması gerekir.

Veli şifre yenileme işlem basamakları için tıklayın.

Öğrenci bilgileri ile şifre alma işlem basamakları için tıklayın.

Okul Öncesi Eğitim ve İlköğretim Kurumları Yönetmeliği ile ortaokullarda 45 olan sınıf geçme puanı Türkçe dersi için 70'e, diğer dersler için 50'ye yükseltildi.

Öğrenci belgesini almak için okulumuza müracaat edebileceğiniz gibi, e-devlet üzerinden de barkodlu onaylı öğrenci bilgesini alabilirsiniz.